Home » Abszint, Értékelés, Svájc

Mansinthe

Submitted by on 2011. 09. 07. – 11:26No Comment

Még nincs szerkesztői értékelés!

A felhasználók értékelése: ★★★★ 4,1
(1 felhasználói értékelés)

Marilyn Manson saját svájci abszintmárkája, melyet a világhírű Duplais abszintok gyártója, a Matter-Luginbühl szeszfőzde készít. 66,6% alk.                                                                   

Megjelenés ★★★★ 4,0                                    
Louche ★★★★ 4,0
Illat ★★★★ 4,0
Íz ★★★★ 4,0
Lecsengés ★★★★ 4,0
Összhatás ★★★★ 4,6


Értékelő: Lila kutyák (2011.09.07.)

Hivatalos honlap: Mansinthe

Megjelenés
Mivel populáris akar lenni, az elvárásoknak megfelelően majdnem hihetetlenül zöld, de ügyesen egyensúlyoz a határon, még épp hihető marad.

Louche
Szép folyamatosan épülget mindenféle pszichedelikus ábrák nélkül, az illóolajos réteg még 1:4 után is látszik a tetején. A végeredmény a legakciósabb UHT-re hajaz (híg műtej) némi zöldes árnyalattal a mezei popularitás jegyében.

Illat
Lágy, kiegyensúlyozott, ánizs-édeskömény-üröm, egyebeket meg képtelen vagyok felismerni. Csak ismétlem magam, de a popularitás miatt semelyik irányban sem akar kilógni.

Íz
A lágyság miatt minimális cukorral, sőt cukor nélkül is kellemesen iható. Kiegyensúlyozott, nagyon jól csúszik, igazi jó kezdő abszint, senkinek nem lesz a kedvence, de senki sem fog belekötni.

Lecsengés
Az egyébként jellemző lágyság és kiegyensúlyozottság szép lassan megbomlik. Ez semmiképpen sem zavaró, de erősen motivál egy következő kortyra, hogy újra kerek legyen a világ.

Összhatás
A Mansinthe koncepciójában a népszerűségre törekszik: Marilyn Manson, 66,6% alkohol. Nem középszerű, de középre céloz. Ezt a feladatot tökéletesen teljesíti, ezért a sok 4 pont ellensúlyozására itt megítélek 4,6 pontot neki, hogy kicsit felette legyen az összpontszám a 4-nek.

hozzászólás